

W 2024 r. i 2025 r. nasze czekolady otrzymały łącznie aż 8 nagród w konkursie International Chocolate Awards!
To "Oskary" czekoladowego świata i marzenie każdego twórcy czekolady kraftowej.
Konkurs International Chocolate Awards został założony w 2012 roku i jest prowadzony przez IICCT wraz z grupą niezależnych międzynarodowych partnerów z wieloletnim doświadczeniem w degustacji i ocenie czekolady. Sędziowie są wybierani spośród ekspertów sensorycznych i członków IICCT Alumni. Konkursy odbywają się w coraz większej liczbie krajów i regionów na całym świecie w rundach bean-to-bar i craft chocolatier. Zwycięzcy konkursów regionalnych są oceniani wspólnie podczas światowego finału, który jest świętem najlepszych zgłoszeń roku.

Nagrody otrzymały 4 z naszych czekoladowych tabliczek i czekolada pitna
czekolada ciemna 73 % infuzowana słodem żytnim i kolendrą - złoto w konkursie europejskim i brąz na finałach światowych 2024
czekolada mleczna 60 % infuzowana pieprzem syczuańskim - srebro w konkursie europejskim i srebro na finałach światowych 2024
czekolada mleczna 59 % Filipiny - złoto w konkursie europejskim i dodatkowa nagroda "Gold chocolate maker" w tej kategorii 2024
czekolada mleczna 47 % z palonym masłem, karmelizowanym mlekiem i wędzoną solą Maldon - brąz w konkursie europejskim 2025
czekolada pitna 70 % Filipiny - srebro w konkursie europejskim 2025
Używamy ciasteczek, aby poprawić Twoje wrażenia podczas przeglądania i analizować nasz ruch. Klikając 'Akceptuj', wyrażasz zgodę na nasze użycie ciasteczek.